THE پکیج آموزش طراحی سایت DIARIES

The پکیج آموزش طراحی سایت Diaries

The پکیج آموزش طراحی سایت Diaries

Blog Article

با توجه به این دلایل و بسیاری مزایای دیگر، ما با اطمینان این دوره را به عنوان کامل‌ترین و جامع‌ترین تجربه آموزشی در حوزه طراحی وب به شما توصیه می‌کنیم.

ابتدا اسامی سرور را از شرکت هاست خود دریافت کنید که معمولا در زمان ارسال مشخصات هاست برایتان ایمیل شده.

به عنوان یک فریلنسر قطعا باید نمونه کار طراحی سایت داشته باشید. بیوگرافی کامل از خودتان و تمام مهارت‌ها و تخصص‌ها ارائه کرده تا مشتری را بهتر جذب کنید.

صفحه اصلی یکی از مهمترین صفحات سایت می­باشد .کاربران با وارد کردن آدرس دامنه سایت، ابتدا صفحه…

حال فرض کنید قالب خود را انتخاب کرده و قرار است آن را روی سایت وردپرس خود اجرا کنیم.

سی‌پنل و دایرکت ادمین در واقع پنل مدیریتی هاست است که برای هاست لینوکسی موجود بوده و هر کدام ظاهر و تنظیمات مشخصی دارند. شما برای استفاده و تنظیم کردن هر کدام باید پس از تهیه هاست، با اطلاعات نام کاربری و پسورد وارد شده و عملیات موردنظر را برای ثبت سایت انجام دهید. با هم به بررسی هر کدام و تنظیماتشان می‌پردازیم.

روش های گرفتن سفارش طراحی سایت در فصل دوازدهم از دوره آموزش جامع وردپرس تاکنون به موضوعات…

برای ساخت صفحات مختلف با ویژوال کامپوزر کافیست به افزودن برگه رفته و با زدن دکمه ویرایش با ویژوال کامپوزر می‌توانید صفحه‌ای را با کمک المان‌های آن بسازید.

بعد از این دوره چه آموزش و دوره‌ای رو پیشنهاد میکنید برای ادامه‌ی راه!

در آن مرحله، راهنمای شروع سریع کار را به دست خواهد گرفت. مجموعه‌ای از اعلان‌ها شما را در ایجاد سایت خود راهنمایی می‌کند، بهترین دوره طراحی سایت از جمله انتخاب موضوع، سفارشی کردن سایت، ایجاد اولین پست وبلاگ و موارد دیگر.

مثلا دیجی کالا دقیقا فروشگاه آنلاینی است که در حال حاضر کمتر کسی است که آن را نشناسد. پس با داشتن یک سایت کامل، قطعا فرصت شناخته شدن و برند شدن را از آن خود کرده و اعتمادها را دو چندان می‌کنید.

کلمه عبور این حساب کاربری را وارد کنید: ادامه فراموشی رمزعبور کد تأییدیه

از ساخت وب‌سایت‌های شخصی و تجاری گرفته تا پورتال‌های خبری و فروشگاه‌های آنلاین، شما یاد می‌گیرید چگونه برای هر نیازی یک وب‌سایت متناسب و حرفه‌ای بسازید.

حضور صفحه‌‌سازها در وردپرس انقلاب عظیمی در امر سفارشی سازی و ساخت انواع صفحات گرافیکی بدون استفاده از کدنویسی بود. صفحه‌سازهایی مانند ویژوال کامپوزر که روی کار آمد در ابتدا امکانات محدودی داشت اما به مرور زمان رشد کرد و تبدیل به صفحه‌ساز قدرتمندی شد که بسیاری از طراحان با آن کار می‌کردند و از طرفی صفحات فرود یا لندینگ را می‌ساختند همچنین بسیاری از قالب‌ها دیگر مجهز به این صفحه ساز شده بودند تا افراد راحت‌تر بتوانند صفحاتی گرافیکی بسازند.

منبع

Report this page